Select Page

Amb esta adquisisió són 12 els vehicles, sumant cotxes i moticicletes, els disponibles a la Policia Local d’Altea per exercir les seues funcions.

La Policia Local d’Altea compta des d’ahir amb un nou vehicle que s’incorpora al parc mòbil. L’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez, mostraven el vehicle ahir a última hora del matí i destacaven el compromís que des de l’Equip de Govern es manté per dotar dels millors mitjans a la Policia Local per al desenvolupament de les seues funcions.

“Amb la presentació del vehicle d’atestats hui, el que fem és seguir dotant la Policia Local dels millors mitjans disponibles i volem agrair una vegada més la seua dedicació, esforç i sacrifici per seguir vetllant pel benestar de la ciutadania i garantir la seguretat dels nostres veïns”; comentava l´edil d´àrea, Deo Sánchez.

El vehicle adquirit, mitjançant el sistema de rènting a 4 anys, ha sigut una Mercedes CITAN. Model que millora la mobilitat i la versatilitat per als desplaçaments pel nucli urbà d’Altea. El nou vehicle compta amb la darrera tecnologia en equipament policial i dels sistemes de comunicacions necessaris per a la tasca policial. A més disposa de sistema de balisament led, llanternes de nova generació i el maleter ha sigut equipat amb una calaixera amb departaments i taula de treball per poder realitzar gestions al lloc on siguen requerits els Agents.

“Actualment la Policia Local d’Altea compta amb 12 vehicles: 6 turismes i 6 motocicletes quedant cobertes les necessitats de mobilitat per als propers anys”, explicava Vicente Soler, Inspector de la Policia Local.

Pin It on Pinterest